Otevírací doba:
Pondělí |
9 - 12 |
13 - 17 |
Úterý |
9 - 12 |
13 - 17 |
Středa |
9 - 12 |
13 - 17 |
Čtvrtek |
9 - 12 |
13 - 17 |
Pátek |
9 - 12 |
13 - 17 |
Sobota |
9-11:30 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Úvod » Nože » Dellinger » Kuchyňské nože » H139 CH KUCHAŘSKÝ NŮŽ CHEF DELLINGER CARBON FRAGMENT
H139 CH KUCHAŘSKÝ NŮŽ CHEF DELLINGER CARBON FRAGMENT
Kuchařský nůž Chef o délce ostří 200 mm & série Dellinger Carbon Fragment & nůž šéfkuchaře & krájení, plátkování, čištění, kolébkové krájení & maso, ovoce, zelenina, bylinky & kuchařský nůž v japonském stylu & Full Damascus Steel & rukojeť z karbonu
Tento nůž Chef (Gyuto) je ideální pro všestranné využití. Díky tomu, že se hřbet nože a ostří zužují do špičky, má ideální tvar pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb, ovoce a zeleniny. Výše položený hrot Vám umožní i kolébkové krájení bylinek nebo ořechů.
Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Začátek nového věku a revoluce ve výrobě a zpracování moderních nožů. Ostrá čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment) a následně je ochlazena dusíkem. Každý nůž je ručně broušený pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži.
Parametry nože:
Celková délka: | 330 mm |
Délka ostří: | 200 mm |
Délka rukojeti: | 125 mm |
Hmotnost: | 190 g |