Otevírací doba:
Pondělí |
9 - 12 |
13 - 17 |
Úterý |
9 - 12 |
13 - 17 |
Středa |
9 - 12 |
13 - 17 |
Čtvrtek |
9 - 12 |
13 - 17 |
Pátek |
9 - 12 |
13 - 17 |
Sobota |
9-11:30 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Úvod » Nože » Dellinger » Kuchyňské nože » K55 BNŮŽ VYKOSŤOVACÍ BONING 130 MM SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS
K55 BNŮŽ VYKOSŤOVACÍ BONING 130 MM SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS
Nůž vykosťovací Boning 130 mm série SOK Olive Sunshine Damascus & vykošťování masa & oddělování kůže, chrupavek a šlach & kuchařský nůž v japonském stylu & japonská damascénská ocel VG10 & rukojeť z olivového dřeva & délka ostří 130 mm
Vykosťovací nůž má velmi tenkou dlouhou čepel. Díky tomu je zvláště účinný při řezání kostí ze všech druhů masa, ryb a drůbeže, oddělování kůže, chrupavek, svalové tkáně nebo šlach. Ostrá čepel umožňuje hluboké řezy a je schopna okrájet maso tak účinně, že nezbyde ani gram na kosti. Speciální tvar čepele umožňuje tomuto noži obejít i velké klouby.
Čepel nožů ze série SOK Olive Sunshine Damascus je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 o tvrdosti 61+/-1 Rockwella, které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Na čepeli je tak možné vidět jednotlivé vrstvy, které vytváří jedinečný, neopakovatelný a třpytivý damascénský vzor SUNSHINE neboli paprsky slunce. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli.
Parametry nože:
Celková délka: | 240 mm |
Délka ostří: | 130 mm |
Délka rukojeti: | 95 mm |
Hmotnost: | 75 g |