Otevírací doba:
Pondělí |
9 - 12 |
13 - 17 |
Úterý |
9 - 12 |
13 - 17 |
Středa |
9 - 12 |
13 - 17 |
Čtvrtek |
9 - 12 |
13 - 17 |
Pátek |
9 - 12 |
13 - 17 |
Sobota |
9-11:30 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Úvod » Nože » Dellinger » Kuchyňské nože » SXL-2002 NŮŽ UTILITY 150 MM KANETSUGU MIYABI ISSHIN
SXL-2002 NŮŽ UTILITY 150 MM KANETSUGU MIYABI ISSHIN
Japonský univerzální nůž Utility 150 mm série Miyabi Isshin
Tento nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
Délka rukojeti: 105 mm
Délka čepele: 150 mm
Celková délka: 255 mm
Hmotnost: 55 g
Nůž Utility 150 mm Kanetsugu Miyabi Isshin má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-8, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské oceli AUS-8 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS-410.
Rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Palisandru. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti.
Doporučení a údržba:
Nůž Utility 150 mm Kantsugu Miyabi Isshin z japonské oceli AUS-8, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
Pokud víte, že nůž z oceli AUS-8 nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !